Sij
22
Projekt - Izbori za mjesni odbor Veli Vrh 2016
PDF Ispis E-mail

Udruga mladih Velog Vrha "sVrha" odlučila je poduprijeti kandidacijsku listu grupe birača mjesnog odbora Veli Vrh čiji je nositelj Marino Drandić na izborima za vijeće mjesnog odbora u razdoblju 2016.-2020.
KANDIDACIJSKA LISTA GRUPE BIRAČA MJESNOG ODBORA VELI VRH
Nositelj liste:
Marino Drandić, mag.ing.el.techn.inf.


31. siječnja izađite na izbore i zaokružite NEZAVISNU listu broj 3


NASTAVIMO I DALJE ZAJEDNO RAZVIJATI VELI VRH


CILJEVI:

1. TRANSPARENTNOST RADA MJESNOG ODBORA


2. ZALAGANJE ZA DECENTRALIZACIJU FINANCIJSKIH SREDSTAVA   MJESNOG ODBORA


3. POTICANJE KULTURNIH, DRUŠTVENIH I EDUKATIVNIH  DOGAĐANJA


4. POTICANJE SPORTA I REKREACIJE ZA SVE UZRASTE


5. ZALAGANJE ZA UČINKOVITIJU JAVNU USLUGU


6. ZALAGANJE ZA IZGRADNJU TRGA I DJEČJIH IGRALIŠTA


7. ZALAGANJE ZA IZGRADNJU/REKONSTRUKCIJU /ODRŽAVANJE KOMUNALNE INFRASTRUKTURE


Kandidati prijavljeni na listu su:

1. Marino Drandić, magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije
2. Olja Savić, magistra ekonomije
3. Miha Paus, magistar inženjer prometa
4. Daria Zulim, magistra hrvatskog jezika i književnosti
5. Manuel Marčeta, prodajni savjetnik
6. Maja Celega, magistra primarnog obrazovanja
7. Orian Celega, magistar inženjer građevine
8. Ivana Božić, prvostupnica radne terapije/fizioterapije
9. Martina Marčeta-Šverko, magistra hrvatskog jezika i književnosti i povijesti


 
Pro
22
2. Giro di Monte Grande
PDF Ispis E-mail

Udruga mladih Velog Vrha „sVrha" i Pustolovno ekspedicijski klub „Into the Wild" vam predstavljaju „2.Giro di Monte Grande" , trail utrku za male i velike. 
Kol
24
Humanitarni giro za šapice
PDF Ispis E-mail

22.8.2014. s početkom u 19,30h održan je humanitarni Giro za šapice.

 
Kol
01
Noćni Giro di Monte Grande
PDF Ispis E-mail

28.7.2014. s početkom u 21h održan je noćni Giro di Monte Grande.

 
Srp
19
Moj put do uspjeha
PDF Ispis E-mail

Od 7. srpnja pa sve do 18. srpnja se u prostorima MO Veli Vrh održavao ljetni program za osmaše "Moj put do uspjeha" koji su pripremili i koji izvode treneri Udruge "Put do uspjeha" u suradnji s Udrugom mladih Velog Vrha "sVrha". Sam program podržava Vijeće mjesnog odbora Veli Vrh i OŠ Veli Vrh, a namijenjen je polaznicima osmih razreda OŠ Veli Vrh.


 
Srp
08
1. dan društvenih igara u Puli
PDF Ispis E-mail

U subotu 8.6.2014. u Puli su se po prvi puta do sada održale 1. društvene igre u prostorijama Mjesnog odbora Veli Vrh u suradnji Udruge mladih Velog Vrha "sVrha" i pojedinaca zaljubljenika u stolne, društvene igre.

 
Svi
22
Humanitarni Giro di Monte Grande
PDF Ispis E-mail

21.5.2014. s početkom u 18h održan je jedan od prvih u nizu humanitarnih Gira di Monte Grande za pomoć poplavljenim područjima Hrvatske, Bosne i Hercegovite i Srbije.

 
Stu
23
1. Giro di Monte Grande
PDF Ispis E-mail

Udruga mladih Velog Vrha „sVrha" i Pustolovno ekspedicijski klub „Into the Wild" vam predstavljaju „1.Giro di Monte Grande" , trail utrku za male i velike.


 
Ruj
12
Projekt "Rekreacija za sve"
PDF Ispis E-mail

Udruga mladih Velog Vrha "sVrha" u suradnji s partnerima Udrugom mladih Banjola "Frašker" ljetos je krenula u pripremu projektne i natječajne dokumentacije za projekt pod nazivom "Rekreacija za sve" na Velom Vrhu. Natječaj "Razvoj društva" je objavila Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Ideja je na području neuređene šumice u blizini OŠ Veli Vrh, preko puta antene, izgraditi rekreacijsko područje koje bi bilo namijenjeno korištenju svih generacija. Staza koja okružuje šumicu bila bi istovremeno trkačka staza i šetnica. Planirana je izgradnja staze duljine 400m oko šumice.
U centru šumice nalazi se zakopano igralište za boćanje koje je potrebno revitalizirati, a staza bi prolazila neposredno uz njega.
Na dijelu šumice u blizini boćališta postavilo bi se desetak sprava za vježbanje, prostor za opremu i odmor te to područje osvijetlilo.

 
Sij
14
Božićni sajam na Velom Vrhu
PDF Ispis E-mail

Kao i uvijek do sada, ideja je bila pružiti novi sadržaj na Velom Vrhu, okupiti ljude na druženju, a humanitarni karakter cijele manifestacije došao je do izražaja prikupljanjem sredstava za predmet Likovne kulture OŠ Veli Vrh.

Udruga mladih Velog Vrha „sVrha“, uz pripomoć osnovne škole Veli Vrh, organizirala je društveni događaj, humanitarnog karaktera putem kojeg je mladim umjetnicima poklonila svoje vrijeme i darovala im osnovne stvari koje su potrebne za otkrivanje njihovog umjetničkog duha. Dok netko misli da klincima Velog Vrha treba škola novog dizajna sa super modernom  nikad korištenom  tehnologijom, sVrha je ostala koncentrirana na rast i razvoj zajednice u smislu pojednica-umjetnika. Svi smo u nekim svojim bojama izrasli, pa članovi sVrhe nisu htjeli dopustiti da se i mališani pronađu u sivilu današnjice, pa su stoga umočili pero u kreativnu boju mladosti i nacrtali Božični sajam na Velom Vrhu.


 
Pro
31
Novogodišnji Trekking
PDF Ispis E-mail

29.12.2012. u suradnji s Ranchem Paradiž u 9:00h održalo se jahanje od Rancha Paradiž do Nezakcija, ručak na livadi u blizini Nezakcija, mala škola jahanja u trajanju od 30 minuta, te povratak na Ranch oko 17:00h.


 
<< Početak < « 1 2 3 » > Kraj >>
Stranica 1 od 3